M25 een jaar met vernieuwing en jongerenimpact

In 2023 beleefde M25 Leiden, het jongerenproject van Diaconaal Centrum De Bakkerij, een dynamisch jaar vol projectdagen en maatschappelijke activiteiten door jongeren tussen 12 en 17 jaar. De jongeren zetten zich in voor diverse doelgroepen, waaronder dak- en thuislozen, vluchtelingen, ex-gedetineerden en eenzame ouderen. Ondanks hoogte- en dieptepunten, waaronder het aangrijpende incident deze zomer, ging het project moedig door met de scholen, kerkgroepen en diverse sociale partners in de stad Leiden.
Leest u mee in het jaarverslag?

Indrukwekkende resultaten werden behaald: 410 jongeren bereikt, nieuwe samenwerkingen opgezet, stagiaires verwelkomd, deelname aan de Ontmoetingsmaaltijd en het Kerstdiner. Ook organiseerde M25 voor het eerst een internationale editie met het Rijnlands Lyceum en uitwisselingsstudenten uit Mumbai, India. Het was een vernieuwend jaar met de nieuwe projectleider Anja Envaeva, die het stokje overnam van Carijn Westeneng. Met tevredenheid kijken we terug en streven naar meer inspirerende momenten en positieve veranderingen in het komende jaar, met dank aan de fondsen. Op naar een nieuw M25 Leiden jaar!

   

BijlageGrootte
PDF-pictogram m25_jaarverslag_def-02-2024.pdf1.05 MB