Download Bordspel "7 Werken"

Het bordspel "7 Werken" is een verrassend strategisch spel met opdracht- en hulpkaarten rond de Zeven Werken die laten zien hoe barmhartigheid in onze tijd praktisch vorm kan krijgen. Het spel draait vooral om vragen als: hoe barmhartig ben jij zelf eigenlijk? Stuur je vooral op eigen kracht of durf je anderen om hulp te vragen? En in hoeverre kun je dan vertrouwen op de barmhartigheid van je medespelers? 
Tijdens het Diaconaal Weekend van 12 en 13 november is het bordspel te bewonderen in de kerken in Leiden en kunt u het spel hier gratis downloaden vanaf deze website of tijdens werkdagen tegen de kostprijs van € 5,- (exclusief bezorgkosten) bestellen via Diaconaal Centrum De Bakkerij:
E: info[at]debakkerijleiden[dot]nl  of  T: 071-5144965.

De spelbenodigdheden

De volgende onderdelen van het bordspel kunt u via onderstaande links downloaden: 

​U kunt de pdf-bestanden thuis uitprinten en vervolgens de kaarten uitknippen.
Het enige waar u verder zelf nog voor moet zorgen zijn: vier pionnen en een dobbelsteen.

We wensen u heel veel plezier toe
bij het spelen van 7 Werken!