Oma gaat op Stap naar de Keukenhof

Weer of geen weer: het uitje van Oma gaat op Stap naar de Keukenhof werd voor de ouderen en hun maatjes een veelkleurig uitje met de bloemenpracht in volle bloei.
De regen mocht de pret niet drukken en de opa's en oma's en hun maatjes vertrokken vol goede moed naar Lisse. Daar aangekomen was het een drukte van belang. Veel toeristen en dagjesmensen, jong en oud. En natuurlijk de opa's en oma's van Oma gaat op Stap met hun maatjes. Het was geweldig om de ouderen en hun maatjes samen op pad te zien gaan en te zien genieten van de prachtige bloemenperken en het groen. Tussendoor was er tijd voor een kop koffie en wat lekkers. En natuurlijk ook voor vele fotosessies van de bloemen, kleuren en portretten van de opa's en oma's en hun maatjes. Een groepsfoto mocht natuurlijk niet ontbreken, waarbij een aantal deelnemers alweer verderop in het park op stap was en niet op de groepsfoto staan..

Vooraf was er een hoop geregel en uitzoekwerk waarbij we in grote mate konden leunen op de hulp en ondersteuning en vervoer van de vrijwilligers. Fijn dat zij voor hun 'opa' of 'oma' deze dag onvergetelijk maakten! Dank je wel allen die meegeholpen hebben aan deze dag. Een dag met een gouden randje voor de opa's en oma's van 'Oma gaat op Stap'

 

Fotograaf: Nathalie van den Heuvel