De Bakkerij in het nieuws!

De afgelopen weken kwam er in verschillende media een terugblik van De Bakkerij op het jaar 2023. 

Een uitgebreid interview met mooi beeldmateriaal van ds Maarten Boersema in het Nederlands Dagblad, inclusief inkijkje bij het Kerstdiner voor dak- en thuislozen "Hier is de kerk voor bedoeld" kopte het ND!

Een filmpje op Sleutelstad met diaconaal werker Tamara Breton en coordinator Judith van den Berg over hoe we doorgaan als diaconaal centrum.

In december stond ds Judith van den Berg met een krachtig statement en interview in het Leids Nieuwsblad "Beleidsambtenaars weten niet uit eigen ervaring wat armoede is".

Een artikel op omroep West en een uitgebreid artikel in het Leidsch Dagblad met de kop "Nieuw bankje moet herinnering aan neergestoken Krijn Schoonderwoerd levend houden" waarvoor we in 2024 geld gaan inzamelen (doneren ovv kan al hiervoor!).