Jaarplan 2024: De Bakkerij in het hart van de stad

Ondanks wat er afgelopen zomer gebeurde, en wat ons in het hart raakte, willen wij als diaconale plek blijven werken vanuit aandacht, openheid en zachtheid. Met hart voor de kwetsbare medemens en vanuit het hart van de stad zoeken we verbinding - om niet de mens en zijn of haar hulpvraag als deelvraag te behandelen of begeleiden, maar samenwerkend de humaniteit te hervinden. Als spin in het hart van het web zoeken we zo ook naar dwarsverbanden met de kerken in Leiden. 


Als zout en zegen voor de stad

Als zout en zegen voor de stad: om als kerk en diaconie vindplaats van barmhartigheid, gemeenschap en gastvrijheid te zijn. Zo willen we samen met u 2024 en de toekomst in!

Op het Jaarplan zijn al enkele reacties ontvangen die uitnodigen tot gesprek of reflectie. Wat vind u ervan? Lees hier het inspirerende Jaarplan 2024.