Welkom Ayah!

Weer juridische adviezen in De Bakkerij na 50 jaar afwezigheid! Tussen 1931 en 1970 hield het Protestantse Bureau voor Sociale Adviezen wekelijks spreekuur op dinsdagavond tussen 19 en 20 uur. Met de komst van A&J Juridische Diensten voorzien we weer in een behoefte van juridisch advies voor kwetsbare doelgroepen. 

A&J Juridische Diensten begrijpt dat elke zaak uniek is en een eigen aanpak verdient. Het team werkt nauw met de cliënt samen om de specifieke situatie te begrijpen en oplossingen te bieden die afgestemd zijn op de behoeften. Men kan vertrouwen op de expertise en toewijding om elke juridische uitdaging aan te kunnen!

Ik spreek met Ayah Alzoobi, juriste met een brede expertise op diverse rechtsgebieden bij A&J Juridische Diensten. Sinds begin september heeft het bureau haar intrek genomen in Diaconaal Centrum De Bakkerij.

Ayah, met haar achtergrond in het juridische veld, heeft een uniek bureau opgericht. Ze beseft hoe ingewikkeld en kostbaar het juridische systeem kan zijn. Daarom heeft ze haar bureau opgezet met het doel om het voor cliënten betaalbaar, informatief en toegankelijk te maken. Bij haar staat de klant echt centraal. Het bureau is gelegen op een ideale plek in het midden van Leiden en is makkelijk te bereiken. Toch zet Ayah zich extra in om altijd goed bereikbaar te zijn. Het bureau is 5 dagen per week te bereiken en er is een meertalig team aanwezig. Hierdoor voelt iedereen zich begrepen. Ayah biedt tevens ondersteuning bij alledaagse maatschappelijke zaken en zorgt ervoor dat de dienstverlening van A tot Z naar wens is, zodat elke cliënt tevreden is.

Iedereen kan terecht bij A&J DV. De meeste cliënten van het bureau zijn voornamelijk personen met een laag inkomen en velen hebben een vluchtelingenachtergrond. Zaken die door veel juridische dienstverleners niet worden opgepakt, of die vervolgtrajecten nodig hebben, kunnen bij Ayah worden voortgezet.

Ayah en haar team hebben diepgaande ervaring op diverse juridische domeinen. Naast hun eigen kennis en vaardigheden, maken zij gebruik van een uitgebreid netwerk bestaande uit juristen, advocaten en andere relevante instanties. Deze samenwerkingsverbanden zorgen ervoor dat zij optimaal kunnen inspelen op de specifieke behoeften van hun cliënten, en dat ze in elke situatie de juiste ondersteuning of doorverwijzing kunnen bieden.

Geen valse hoop

Haar onderscheidend vermogen zit hem vooral in transparant zijn, geen valse hoop geven, en de cliënt gedurende het hele proces meenemen. Ze geeft duidelijk de te nemen stappen aan, geeft een tijdlijn mee, vat gesprekken samen, legt geduldig uit, al dan niet met een tolk, en is te allen tijde bereikbaar. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website.

Welkom Ayah en veel succes met jullie dienstverlening!