Altijd al willen weten?

Ben jij benieuwd welke muziek populair was in de jaren '50? Welke mode er werd gedragen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Oma gaat op Stap en duik samen in de tijd van toen! Oma gaat op Stap  is een project van Diaconaal Centrum De Bakkerij en zorgt ervoor dat ouderen een maatje hebben om samen mee op stap te gaan.Wij zoeken vrijwilligers die zich voor ten minste 1 jaar aan een oudere kunnen verbinden en op die manier een persoonlijke band kunnen opbouwen. Want alleen dan kan er ook een gevoel van vertrouwen en veiligheid groeien bij de oudere. Wij zorgen voor de match!

Meer informatie of aanmelden? Neem dan contact op met Paula van Kalmthout, projectmedewerker T: 071-5144965 of E: pvankalmthout[at]debakkerijleiden[dot]nl

BijlageGrootte
PDF-pictogram flyer_oma_fifties-web.pdf299.77 KB