M25 gaat vrijuit dobberen

Vrijdag 20 juni 2014 gingen jongeren van M25 Leiden met cliënten van maatschappelijke opvang De Binnenvest en het Inloophuis Psychiatrie een middagje vrijuit dobberen op de Kagerplassen.
Voor de gasten een mogelijkheid om even weg te zijn uit hun vaste leefwereld en beperkte omgeving. Tot rust komen op het water, weg van de onrust van elke dag. Voorgaande jaren was eenzelfde activiteit van M25 Leiden altijd een groot succes.

Schitterend weer, gezellig en ontspannen

Om elf uur vertrok de boot vanuit Leiden richting de Kagerplassen. Het was gezellig druk aan boord met een groep van 12 jongeren van M25 Leiden, diverse begeleiders, de gasten van dit dagje uit én een filmploeg van het programma "Geloven op 2" van de Evangelische Omroep.
Met een breed aanbod aan spelletjes, een heerlijke lunch aan boord, een wijds uitzicht over de Kagerplassen, bekende Hollandse liedjes en de zon die zich ook nog liet zien, werd het een feest van ontmoeting, herkenning, ontspanning en gezelligheid.Een topdag

De gasten hebben genoten, de bemanning van de rondvaartboot was meer dan tevreden over de helpende handen van de jongeren bij het uitserveren van drankjes en lunch, de jongeren een ervaring rijker en of het wat wordt met de opnames van de EO, dat merken we dit najaar pas als de reportage van Geloven op 2 in Leiden wordt uitgezonden.