Diaconie Bericht in nieuw jasje

Een dezer dagen verschijnt Diaconie Bericht 39, voor het eerst in full-colour! Dat bleek heel goed te realiseren. De extra kosten voor een oplage in kleur zijn te verwaarlozen in vergelijking met de vroegere uitgave in zwart-wit. Daarentegen zijn de mogelijkheden voor de opmaak enorm uitgebreid. Met ingang van dit nieuwe nummer is de opmaak voortaan geheel in handen van Ton Snepvangers. Henriëtte van den Broek doet na 20 jaar redactie voeren graag een stapje terug, maar blijft wel teksten schrijven en foto's aanleveren.

Hopelijk valt het Diaconie Bericht nieuwe stijl bij u in de smaak. U vindt in dit nummer weer veel informatie over het diaconale werk in en buiten De Bakkerij. Zoals: de Diaconie Franstalige Afrikanen, M25 Leiden en de regio, berichten uit Kinshasa en Eritrea, de Commissie Individuele Hulp, Straatpastoraat Leiden, berichten uit Roemenië, een buurtonderzoek in Leiden ZW, de Vredeswake en nog veel meer. Het eerste nummer in kleur ligt in de kerken en is ook verkrijgbaar in De Bakkerij.