Ndayitabi schittert als centraal verdediger

Op 20 juni is het Wereldvluchtelingendag. Deze dag is ingesteld door de Verenigde Naties om aandacht te vragen voor de bescherming van vluchtelingen.
Deze weken kleurt Nederland Oranje vanwege het wereldkampioenschap voetballen in Brazilië. Om op een positieve manier aandacht te vragen voor vluchtelingen in Nederland organiseren UNHCR, VluchtelingenWerk Nederland, Kerk in Actie en Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF een bijzondere voetbalwedstrijd. Op vrijdag 20 juni speelt namelijk het RTL Sterrenteam een vriendschappelijke wedstrijd tegen een team van vluchtelingen.

Sterspeler vanuit De Bakkerij


Ndayitabi (met cirkel) temidden van het voetbalteam van vluchtelingen

Ndayitabi Nzabamwita, onze vaste vrijwilliger van de Diaconie Franstalige Afrikanen, speelt als centraal verdediger in een team van vluchtelingen met verschillende nationaliteiten, dat het op vrijdag 20 juni a.s. op moet nemen tegen een RTL-sterrenteam onder aanvoering van presentator en acteur John Williams.  
In het RTL-sterrenteam spelen verder mee: oudkeeper Oscar Moens (als keeper), zangers Charly Luske en Tim Akkerman, rapper Baas B en de voormalig profvoetballers Glenn Helder, Guus Uhlenbeek, Pieter Collen, Bart Latuheru, Andy Slory en Regilio Vrede. Coach is Henk Bres en oud-scheidsrechter Dick Jol fluit de wedstrijd.

Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn en de spelers aan te moedigen. De wedstrijd wordt gespeeld op 20 juni om 19.30 op een unieke locatie: bij de voetbalclub Faya Lobi KDS op het dak van IKEA Utrecht.

Routebeschrijving:

MET DE AUTO
Parkeren in de parkeergarage van IKEA (Van Rensselaerlaan 7).
In de parkeergarage is een deel gereserveerd voor de voetbalclub.
U loopt in de garage binnendoor naar de ingang van de voetbalclub. 

MET OPENBAAR VERVOER
Voor openbaar vervoer is het adres Rooseveltlaan 1116.
Buslijn:7 Van Utrecht CS naar IKEA: Halte Aziëlaan, vanaf deze halte loop je in 2 minuten naar IKEA.
Tramlijn: Vanaf Utrecht CS naar halte Kanaleneiland Zuid: vanaf deze halte loop je in 6 minuten naar IKEA.
Volg de borden Wereldvluchtelingendag. 

Wanneer: 
vrijdag 20 juni 2014, 19:30 tot 21:30