Aardbeving in Turkije en Syrië - wat kun jij doen?

Een van de weinige organisaties die hulp kunnen bieden is het Rode Kruis. Voor velen die zich al in een precaire situatie bevonden door meer dan 12 jaren van oorlog, heeft deze aardbeving hun situatie hopeloos gemaakt.

LSM Leids Steunloket Migranten , onze partnerorganisatie in De Bakkerij, die zelf uit deze regio in Syrië komt & veel connecties heeft, verzamelt in Syrië informatie over mensen en gezinnen in de getroffen gebieden die dringend hulp nodig hebben. We zullen samenwerken met het Rode Kruis om hen toegang tot hulp te bieden.

We roepen iedereen op om via NL87 SNSB 0339 4845 27 t.n.v. Stichting LSM te Leiden te doneren om mensen te helpen die door deze vreselijke ramp.
Wilt u spullen inleveren dan kan dit NIET bij De Bakkerij, maar om de hoek in de Hooglandse Kerksteeg 8a bij Reisbureau Aktie Reizen. (lees verder onder afbeelding) Kan een afbeelding zijn van tekst  Naast de winterkleding en bovenstaande artikelen is er dringend behoefte aan de volgende artikelen:1. EHBO-dozen2. Generatoren3. Tenten4. Elektrische kachels5. Maandverband