Nieuws

 • M25 met volle kracht vooruit

  In het jaarverslag dat voor u ligt, kijken we terug op een bruisend jaar vol met vertrouwde M25 activiteiten. Activiteiten waarbij jongeren met andere doelgroepen in contact komen. Waar we de verbinding zoeken met veel verschillende doelgroepen en waar jongeren zelf ook actief aan de slag gaan om zich in te zetten voor kwetsbare doelgroepen. En zo werd het een heel bijzonder en veelkleurig jaar.

 • Bestuurs- of vrijwilligerswerk in 2024 bij De Bakkerij?

  Een goed voornemen voor 2024? Heeft u wel eens gedacht aan een vrijwilligersfunctie bij (één van de projecten van) De Bakkerij?

  De Bakkerij steunt niet alleen op uw financiële bijdrage, maar zeker zo goed op uw tijd, inzet, aandacht en netwerk! Maakt het onderstaande u nieuwsgierig?

  Wilt u de handen uit de mouwen steken om bij te dragen aan een betere wereld?

  Wilt u iets doen met nieuwe vrije tijd, van betekenis zijn voor kwetsbare mensen in Leiden?

  Een inhoudelijk uitdagende bestuursfunctie op deze bijzondere maatschappelijke plek?

 • De Bakkerij in het nieuws!

  De afgelopen weken kwam er in verschillende media een terugblik van De Bakkerij op het jaar 2023. 

  Een uitgebreid interview met mooi beeldmateriaal van ds Maarten Boersema in het Nederlands Dagblad, inclusief inkijkje bij het Kerstdiner voor dak- en thuislozen "Hier is de kerk voor bedoeld" kopte het ND!

 • Dag Paulaaaa!

  Na 4,5 jaar neemt onze trouwe medewerker Paula van Kalmthout afscheid. Wie moet er nu onze stukjes schrijven op de website, kerkblad en nieuwsbrief?