De zeilweken komen er weer aan!

Dit jaar biedt Stichting “de Wijde Aa” voor de vijfde keer, in samenwerking met Diaconaal Centrum De Bakkerij en steun van het Kansfonds, in de zomervakantie ruimte aan 12 kinderen in de leeftijdsgroep van 8 tot 17 jaar om zich aan te sluiten bij een zestal zeilweken van 10 juli t/m 20 augustus 2022 voor groepen van 20 à 30 kinderen. 

Het zeilcentrum 

Het zeilcentrum is gevestigd in de gemeente Roelofarendsveen en gehuisvest in een nog draaiende windmolen midden in een groene polder aan “de Wijde Aa”, een zijtak van de Braassem. Sinds de oprichting in 1958 maakt het centrum jonge mensen enthousiast voor de zeilsport. 

Een weekje genieten en groeien aan het water

Het project “Zeilweken Wijde Aa” wil kinderen en jongeren uit de regio Leiden, voor wie vakantie er financieel even niet in zit, een weekje vakantie bieden. Een paar dagen weg van huis, om te bouwen aan zelfkennis en zelfvertrouwen, om je zelfredzaamheid te vergroten, sociale vaardigheden te oefenen en nieuwe vriendschappen aan te gaan. 

Aanmelden

Heeft u belangstelling? In de informatiefolder die u hier kunt downloaden vindt u meer informatie. Aanmelden kan alleen via hulpverlenende instanties of uw lokale Sociaal Wijkteam.


 

BijlageGrootte
PDF-pictogram zeilweken_wijde_aa_folder_2022.pdf2.12 MB