Vredeswandeling en -wake 2019

Zondag 29 september organiseren de diaconieën van De Bakkerij samen met diverse partnerorganisaties in het kader van de Vredesweek van PAX Nederland een Vredeswake op het Stadhuisplein in Leiden. Anders dan voorgaande jaren, wordt er niet alleen stilgestaan bij de vrede, maar komen we ook in beweging. Aan de hand van een Vredeswandelkrant kan voorafgaand aan de wake - op eigen gelegenheid - een route worden afgelegd door de Leidse binnenstad. Bekijk hier de flyer.

Vanaf 12.30 uur is bij De Bakkerij de Vredeswandelkrant 2019 op te halen. Rond het thema “Vrede verbindt over grenzen” leidt de wandeling ons, viaeen aantal plekken die verbonden zijn met vrede en gerechtigheid in het heden en verleden van de stad Leiden, naar het Stadhuisplein. Op het Stadhuisplein start om 14.00 uur dan de gezamenlijke Vredeswake. 

U en jij bent van harte welkom bij de Leidse Vredeswandeling en aansluitende Vredeswake op zondag 29 september a.s.

 

BijlageGrootte
PDF-pictogram flyer_vredeswake_2019_web.pdf3.3 MB