Chantal ter Haar voorgesteld

Vanaf 1 augustus 2019 werkt Chantal ter Haar als Office Manager bij de diaconieën in De Bakkerij. Oorspronkelijk afkomstig uit Twente woont ze sinds 1996 in Leiden, waar ze twintig jaar geleden aan het werk ging als doktersassistente in Gezondheidscentrum Merenwijk. Met een korte onderbreking in een andere werkkring werkte zij daar in verschillende functies, de laatste dertien jaar als bureaucoördinator. Ze was het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en externen onder andere voor facilitaire en personeelszaken, tevens was ze ook klachtenfunctionaris, coördineerde ze de cliëntenkrant en het kwaliteitsjaarverslag en deed ze het beheer van de website en de nieuwsbrief. Toen ze zich afvroeg of ze hier zou blijven werken tot aan haar pensioen, las ze de vacature voor Office Manager in De Bakkerij en solliciteerde daarop.

Vertrouwd

‘Eigenlijk lijkt het werk in De Bakkerij wel veel op dat in het Gezondheidscentrum’, zegt Chantal. ‘Het werken met veel collega’s in verschillende beroepen en organisaties en het helpen van mensen’.  ‘Maar ook de drukte, het onverwachte’…. ze is gewend aan mensen die binnenlopen en alle mogelijke vragen stellen. Het motto helpen waar geen (andere) helper isspreekt haar zeer aan: ‘dat past bij me, ik ben iemand die graag anderen helpt’. 

Niet onbekend

Ze heeft zich natuurlijk in de diaconieën en in De Bakkerij met al haar ‘bewoners’ verdiept, maar De Bakkerij bleek haar niet helemaal onbekend te zijn: haar oudste zoon nam twee jaar geleden vanuit  school deel aan een project van M25! Chantal ter Haar is 49 jaar. Ze loopt tweemaal per week hard, houdt van de natuur, van steden en musea bezoeken en gezellig eten met vrienden. Ze woont met haar twee zonen (15 en 10 jaar) en een hond in de Lage Mors.

We wensen haar veel plezier met haar werk in De Bakkerij!

Henriëtte van den Broek