Samen Leven Samen Eten

Op dinsdag 25 juni 2019 staan vijftien koks uit verschillende culturen garant voor een heerlijke diversiteit aan gerechten voor de gasten van de Ontmoetingsmaaltijd 2019. Een rijkdom aan geuren, kleuren en smaken in liefde gedeeld voor zo'n 200 gasten in de Marekerk. Wees even te gast in een ander land in Afrika, maak een uitstapje naar Syrië, Nepal en Indonesië of proef bijzondere gerechten uit Nederland. Wij serveren een heerlijke mengelmoes aan culturen. Maak kennis met geheime familierecepten. Laat je verrassen en verwennen. En het kost niks! 

Ontmoet elkaar en raak in gesprek over bijzondere onderwerpen als:    

  • Hoe zag jouw geboortehuis eruit?    
  • Wat zijn de lievelingsbloemen van je moeder?    
  • Hoe ziet de toekomst van je dromen eruit?

Een unieke kans voor oud- en nieuwkomers in Leiden om even bij elkaar te gast te zijn. Gezamelijk zullen we tijdens de maaltijd ook een groot kunstwerk maken. Een kunstwerk dat onze verbondenheid met elkaar laat zien. Hoe we samen één zijn, maar waarin ook iedereen zijn of haar eigen bijdrage levert binnen het grote geheel van de Leidse gemeenschap. 

En natuurlijk zal de maaltijd begeleid worden door de klanken van muzikanten vanuit verschillende culturele achtergronden. Samen swingen of een traan wegpinken bij een ontroerend lied. Laat al je zintuigen prikkelen, wees bij elkaar te gast, deel je verhalen en ga blij verrast en voldaan naar huis.

Download hier de flyer.

We kunnen niet wachten om je te ontvangen en kijken naar je uit op dinsdag 25 juni a.s. vanaf 17.00 uur in de Marekerk aan de Lange Mare 48 in Leiden!