Jaarverslag 2014-2015 M25 Leiden Regio

In mei verscheen het uitgebreide Jaarverslag 2014-2015 van M25 Leiden Regio, waarin melding gemaakt wordt van alle uitdagingen die de projectmedewerkers Tamara Breton en Gerda Pieters het afgelopen seizoen op hun pad vonden. 
Hoe organiseer je bijvoorbeeld op één dag voor 104 leerlingen van het Visser 't Hooft Lyceum een activiteit ter ondersteuning van de Voedselbank? Hoe help je een jongere bij de verwezenlijking van haar droom een theatervoorstelling te maken om homoseksualiteit bespreekbaar te maken op diverse scholen in Leiden? Hoe organiseer je een uitdagende M25 Stageweek rond Zorg met aandacht voor ouderen, maar ook voor vluchtelingen?Uitdagingen te over die stuk voor stuk succesvol werden afgerond. Dan mag je terecht met enige trots terugblikken op een heel geslaagd jaar.

M25 bloeit als nooit tevoren

In de afgelopen maanden namen maar liefst 296 jongeren deel aan activiteiten van het diaconaal jongerenproject van De Bakkerij. Nooit eerder was de diversiteit in programma's voor stageweken, projectdagen en de lintstage door het jaar heen, groter dan het afgelopen seizoen. M25 Leiden Regio bloeit als nooit tevoren: in het aantal betrokken scholen, het groeiend aantal actieve jongeren en de contacten met een alsmaar groter netwerk aan betrokken organisaties en instellingen. In 28 pagina's dikke, kleurrijke jaarverslag wordt daar in tekst en beeld uitgebreid bij stil gestaan.

Hebt u belangstelling voor het volledige Jaarverslag van M25 Leiden Regio? Neem dan contact op met het secretariaat van De Bakkerij:
E: info[at]debakkerijleiden[dot]nl; T: 071-5144965.